Menu

Kialakulása, múltja és jelene

GNM, Újmedicina, Germány Gyógytudomány, Hamer féle medicina, és hasonló kifejezések. De hogy is van ez?

Tovább a blogbejegyzésekhez Tovább a szakmai oldalra


Kelemen György vagyok. Feleségemmel, Julival kb. 5 éve egy „eltévedt” e-mailből (erről később) hallottunk először a Germán Gyógytudományról, így jutottunk el Barnai Roberto első előadásainak egyikére, ahol ledöbbentünk, mert a mellrákról hallott példát mintha Juliról írták volna. Ő 2000-ben küzdött meg egy „rosszindulatú” emlődaganattal és a példa pontosan ráillett. Ő már akkor ösztönösen elzárkózott mindenféle drasztikus orvosi beavatkozástól. Azt hiszem, hogy tudat alatt ezen az előadáson köteleztük el magunkat a Hameri tanok mellett. Ettől kezdve nyitott szemmel jártunk, elvégeztük az Ezvankiadó által szervezett Francois Leduc legelső tanfolyamát, és Roberto mellé szegődve, Őt megkedvelve teljes mellszélességgel, minden szinten igyekeztünk támogatni munkájában. Sorra szerveztük az előadásokat, segítettük technikai eszközökkel.

Néhány hete- hónapja „robbant egy bomba” a GNM (avagy Új Medicina) körein belül. Sokan nem értik mi történt, és hogy miért. Eddig nem reagáltam a történtekre, mert nem akartam belefolyni a „viszálykodásba”. Most sem ez motivált engem, hanem az, hogy némiképp tiszta vizet öntsek a pohárba. Sajnos sokan féligazságokból ítélnek, némelyek pedig nem is értik, hogy miért kaptak innen-onnan kéretlen leveleket. Többeknek gőzük sincs az egész történetről, csak érzik a „Rezgést az Erőben”, vagy csak rossz érzéseik támadtak az Új Medicinával kapcsolatban. Kérem szépen, tegyük helyére a dolgokat!

Az elmúlt időszak eseményei kapcsán olyan barátaimtól kaptam megkeresést, akik már elég rég óta ismernek ahhoz, hogy abszurdnak találják, hogy egy „aljas, pénzközpontú GNM hatalom-átvételi” kísérletnek legyek a részese.

Megkérdezték tőlem, hogy mi történt? Hiszen Robertot mondhatni a kezdetek óra ismerem, mindig is a számomra kedves és értékes emberek között tartottam számon, és a magam módján támogattam (pl a jelenleg is működő ujmedicina.hu weboldalt is én csináltam).

Tudományos weboldal

banner

Legújabb

blogbejegyzés

Feb 10, 2016

Close