Menu

Kialakulása, múltja és jelene

GNM, Újmedicina, Germány Gyógytudomány, Hamer féle medicina, és hasonló kifejezések. De hogy is van ez?

Tovább a blogbejegyzésekhez Tovább a szakmai oldalra


Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a www.gnm-info.hu  (mára www.germangyogytudomany.hu) oldalt kizárólag a tényszerű adatok közlése céljából üzemeltetjük. Mivel az elmúlt 30 évben történtekről semmit sem tudósított a magyar sajtó, minden bizonnyal a magyar média és hatóságok is részt vesznek Dr. Hamer elleni bojkott terrorjában. Mi ezekkel az információkkal szeretnénk hozzásegíteni a magyar olvasókat is ahhoz, hogy az összefüggésekről és eseményekről folyamatosan tájékozódhassanak. Dr. Hamert hosszú évek meghiúsult küzdelme vezette ahhoz a módszerhez, ahogyan ma a Germán Gyógytudományt® igyekszik integrálni a társadalmi valóságba. Dr. Hamer írásait nem azért tesszük közzé, hogy bizonyos népcsoportot vagy embereket diszkrimináljunk, hanem azért, hogy később ne érjen senkit sem az a vád, hogy senki nem tudósított erről semmit. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy Dr. Hamer leveleiben szintén tényszerű adatokat közöl, melyeket bármikor alá tud támasztani. Amit néhol egyes izraeli emberekről ír, bármikor alátámasztható, bizonyítható.

Az Új Medicinával Dr. Hamer minden idők legnagyobb forradalmát indította el az egészségügyben

Mint ahogyan a gnm-info.hu oldalon írtuk, Magyarországon a Germán Új Medicina vagy új nevén Germán Gyógytudomány® esetében a 2011. február 28-i nap mérföldkőnek számít. Hamer doktorral virtuálisan találkozhattunk! Az ő szellemében, az ő tanításai alapján tartott 7 napos szemináriumot Helmut Pilhar, a Sandefjordi Egyetem docense. Nyitott kérdésekre kaptunk választ, és ezekkel a sorokkal, Dr. Hamer életútjának, a mai napig tartó üldöztetésének és Helmut Pilhar kislánya kálváriájának részletesebb leírásával most a mélyebb megértést szeretnénk elősegíteni, érdemes elgondolkodni rajta.

Végh Sándor vagyok, aliasz Vesa.

Aki Barnai Roberto gnmforum.hu oldalát látogatta (főleg a régi fórumot), bizonyára emlékszik rám. Igyekeztem támogatni a hozzászólásaimmal Roberto munkáját, és a közösséget, akik a fórumot látogatták.
Engem nagyon bántott, hogy a hazai GNM tábor kettészakadni látszik, és a magam szerény eszközeivel próbáltam egységet, egyetértést teremteni a két fél között.

Tudományos weboldal

banner

Legújabb

blogbejegyzés

Feb 10, 2016

Close