Menu

Kialakulása, múltja és jelene

GNM, Újmedicina, Germány Gyógytudomány, Hamer féle medicina, és hasonló kifejezések. De hogy is van ez?

Tovább a blogbejegyzésekhez Tovább a szakmai oldalra

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a www.gnm-info.hu  (mára www.germangyogytudomany.hu) oldalt kizárólag a tényszerű adatok közlése céljából üzemeltetjük. Mivel az elmúlt 30 évben történtekről semmit sem tudósított a magyar sajtó, minden bizonnyal a magyar média és hatóságok is részt vesznek Dr. Hamer elleni bojkott terrorjában. Mi ezekkel az információkkal szeretnénk hozzásegíteni a magyar olvasókat is ahhoz, hogy az összefüggésekről és eseményekről folyamatosan tájékozódhassanak. Dr. Hamert hosszú évek meghiúsult küzdelme vezette ahhoz a módszerhez, ahogyan ma a Germán Gyógytudományt® igyekszik integrálni a társadalmi valóságba. Dr. Hamer írásait nem azért tesszük közzé, hogy bizonyos népcsoportot vagy embereket diszkrimináljunk, hanem azért, hogy később ne érjen senkit sem az a vád, hogy senki nem tudósított erről semmit. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy Dr. Hamer leveleiben szintén tényszerű adatokat közöl, melyeket bármikor alá tud támasztani. 

A magyarországi GNM-helyzet kapcsán néhány dolog pontosításra szorul:

Dr. Hamer a Szerv Atlaszt teljes egészében elutasítja, mert nem adott engedélyt tudományának ilyen módon történő megjelentetésére, átformálására, megcsonkítására, sajátos kiegészítésére. A Szerv Atlasz copyright jogára a közölt állításokkal ellentétben soha nem tartott és most sem tart igényt! Aki ismeri Hamer doktor könyveit, a Tudományos Táblázatát, nevetségesnek tartja ezt az állítást. Aki folyamatosan követte a GNM magyarországi helyzetét, tanúja lehetett sok hasonló, Dr. Hamert és bennünket ért rágalmazásnak, hazugságnak. Eddig sem volt és ezután sincs szándékunkban a minket ellehetetleníteni akaró – és minden alapot nélkülöző – rágalmakra reagálni.

Minden energiánkat egyetlen célra összpontosítjuk: közvetlenül Dr. Hamertól származó információk továbbítására, a vele való kapcsolattartásra, könyvei fordítására, a GNM terjesztésére!

Piliscsév, 2011. március 23.

Kelemenné Dévényi Julianna

Tudományos weboldal

german

Legújabb

blogbejegyzés

Sep 08, 2018

Helmut Pilhar élő adásai a facebookon

 

Kedves Germánosok!

Figyelmetekbe ajánlom Helmut Pilhart élő adásban a facebookon, ahol bár németül, de minden kérdésre választ kaphattok tőle.

Helmut Pilhar óriási tapasztalatot szerzett Dr. Hamer mellett. Életcélja, hogy minél több embernek át tudja adni ezt a csodálatos természettudományt. Mi is az a természettörvény? Például az a kijelentés, hogy mindenkinek van egy anyja és egy apja. Bármelyik soron következő eseten reprodukálható, prognosztizálható, összehasonlítható.

Read more
Aug 29, 2018

„Germános” gondolatok

Kezdetben vala az ige, vagyis a gondolat. Azt a gondolatot vajon ki sugallja nekünk? Létezik-e rajtunk „kívül” valami más, amit emberi ésszel fel nem foghatunk?

Tulajdonképpen hogy működik a gondolat – mi gondolkodunk vagy gondolkodnak helyettünk, vagyis gondolkodtatnak-e minket? Vajon az, amit teszünk, azt valóban mi tesszük-e?

Read more
Feb 10, 2016

Close