Menu

Kialakulása, múltja és jelene

GNM, Újmedicina, Germány Gyógytudomány, Hamer féle medicina, és hasonló kifejezések. De hogy is van ez?

Tovább a blogbejegyzésekhez Tovább a szakmai oldalra

Most, hogy Dr. Hamer hiteles magyar nyelvű oldalának már több ezer olvasója van, egyre gyakrabban szembesül a beteg azzal, hogy egy régebbi GNM oldalon magukat „GNM-konzulensnek” nevező gyógyítók sokszor vakon tapogatózva próbálnak segíteni a tünetek alapján a konfliktusok feltárásával, feloldásával. Mindezek mellett a betegnek különféle kezelést ajánlanak, így keverik a Germán Gyógytudományt más alternatív terápiával.

Ma szinte elkerülhetetlen, hogy a beteg ne szembesüljön a házi- vagy szakorvosának „hivatalos” véleményével, ezért a betegsége miatt amúgy is labilisabb lelki állapotban teljesen összezavarodik, ide-oda vergődik egyik „gyógyítótól” a másikig. Ismét szeretnénk hangsúlyozni, hogy a GNM önmagában kínál megoldásokat. Dr. Hamer tapasztalatai azt mutatják, hogy a rák túlélési aránya tisztán a GNM-mel 98%, az akadémiai orvoslással 2% (csonkítással, kemoterápiával, morfiummal), és akkor is csak 25%-os a gyógyulási esély, ha a GNM-et más módszerrel keverik, mert a beteg, vagy a gyógyulásában őt segítő személy nem érti meg a Germán Gyógytudomány lényegét. Ha tehát valaki nem rendelkezik 100%-os GNM ismeretekkel, és ezért nem képes a beteget CSAK ezen az úton tartani, nem számíthat komoly eredményre!

Dr. Hamer ezért szeretne minél több orvost kiképezni. Szükség van olyan orvosok segítségére, akik megtanulják a GNM-et! Ehhez azonban el kell érni, hogy a Germán Gyógytudomány legális legyen.

Mire tehát némelyik, a bevezetőben írt módon „megkonzultált” beteg eljut hozzánk és rajtunk keresztül Dr. Hamerhez, hosszú hónapokat vesztegetve és gyógyulását hátráltatva sokkal nehezebben lábal ki a konfliktus okozta problémából. Fontos megjegyezni, hogy csupán az a gondolat, hogy „senki nem tud rajtam segíteni”, szintén szindrómához vezethet (kiszolgáltatottsági, magára hagyatottsági konfliktus) = elzáródnak a vese gyűjtőcsatornái, a vízvisszatartás miatt megduzzad az érintett szerv és az agyi terület. Ebből sokkal nehezebb kihúzni a beteget, hisz megnő a fájdalom, komoly komplikációk léphetnek fel, amitől még jobban megijed! Mindez elkerülhető, ha azonnal megfelelő lépéseket javasolnak neki. A mások gyógyításában közreműködőnek komolyan el kell gondolkodnia azon, hogy elegendő-e a tudása ahhoz, hogy betegeknek tanácsokat adjon! A kísérletezéssel soha nem érik el a várt eredményt és esetleg további károkat okozhatnak.

A betegeknek azt javasoljuk, hogy tanulják meg, és értsék meg testük működését. Ezáltal megnyugvást kapnak, és a konfliktus megoldása után könnyebben el fogják viselni a tüneteket. Ne várják másoktól a megoldást!

A DHS soha nem egy folyamat eredménye! Mindig kell lennie egy hirtelen fellépő, drámai lelki megrázkódtatást okozó élménynek! Ha a közelmúltban ilyet nem talál, keresse a régmúltban. Ilyenkor a konfliktus egy akkor lefektetett sín által újult ki. Kereshetnek valakit, aki oktatja a GNM-et és ő a segítségükre lehet a konfliktus felkutatásában (a sínek feltárásában) megoldásában, de az igazi segítséget mindenki csak saját magában keresse!

A GNM-hez talán az a klasszikus homeopátiás módszer (Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság) áll legközelebb, amely az ember egységét vizsgálja lélek-szerv szintjén és nem csak valamiféle bogyó beszedése által ígér a betegnek megváltást.

Bízzon önmagában, a természetben és az öt természettörvényben. Ebben támaszt nyújtanak a weboldalon található szervi különprogram-leírások és esettörténetek. Ha mindezek után mégis kételyek merülnek fel a konfliktust illetően, segít a koponya-CT, amit teljes biztonsággal azonban egyelőre sajnos csak Dr. Hamer tud kiértékelni.

Sokan feltették nekünk azt a kérdést, hogy Barnai Roberto milyen jogon gyógyít, oktatja a GNM-et, mi alapján használja a GNM logót és Dr. Hamer nevét, ha ehhez Dr. Hamer nem adott neki engedélyt. Mivel ez egy gyakran ismétlődő kérdés, az alábbiakban választ adunk rá:

Dr. Hamer nem adott engedélyt Barnai Robertónak sem előadások és szemináriumok szervezésére, sem az ujmedicina.hu és más gnm-es weboldal beregisztrálására, és arra sem, hogy ezek kapcsán az ő nevét felhasználja.

Norvégiai közös utunk során Dr. Hamer elmagyarázta Robertónak, hogy nem szeretné a Germán Gyógytudományt a Szerv Atlasz formátumában közzétenni, szeretné, ha a saját kiadványai kerülnének lefordításra. Barnai Roberto a Szerv Atlasz szövegeit és képeit a Tudományos Táblázatból ollózta ki, de több helyen kiegészítette saját gondolataival, más helyen pedig kihagyott fontos, a megértéshez nélkülözhetetlen dolgokat. Több hónapon keresztül próbáltuk megértetni Robertóval, hogy óriási lehetőség előtt áll, Dr. Hamernél tanulhatna tovább és együtt dolgozhatna vele, ha nem ragaszkodna továbbra is a Szerv Atlaszához. Amikor láttuk, hogy nem tudjuk őt erről meggyőzni, kénytelenek voltunk a hiteles anyagokat a gnm-info.hu weboldalon közzétenni. Ezért készülnek most az eredeti Dr. Hamer anyagok magyar nyelvű fordításai is, amelyek folyamatosan meg fognak jelenni.
A doktor úr határozottan felszólította Robertót, hogy a Szerv Atlaszt ne forgalmazza, mert annak jogi következményei lehetnek.
Fontos, hogy mindig a forrásból szerezzék az emberek a tudást, mert csak így lehetnek biztosak abban, hogy mindig az eredeti információ birtokába jutnak.

Ezen kívül nagyon veszélyes vizekre evez Roberto azzal, hogy "konzulenseket" képez ki rövid kurzus alatt! Emberek életét veszélyeztethetik, mert nem köti még csak egészségügyi alapismeretekhez sem, sőt ő maga sem rendelkezik ilyen végzettséggel. Dr. Hamer szerint a betegek gyógyításával a Germán Gyógytudomány szerint kizárólag csak olyan orvosok, vagy természetgyógyász orvosok foglalkozhatnak, akiket ő képez ki és gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek ezen a területen. Ezt csak az értheti meg, aki kellő alapossággal megtanulta a GNM-et és tudja, hogy mennyit nem tud MÉG! Jó példa erre Helmut Pilhar, a doktor úr egyetemének kinevezett docense, aki már 15 éve kizárólag a GNM-mel foglalkozik, számos esetben nézte és hallgatta már végig Dr. Hamer terápiáját, de a mai napig nem mer betegek gyógyításával foglalkozni.

Ma Magyarországon Csákvári Eszter tart hiteles előadást és tanfolyamot a Germán Gyógytudományról. Dr. Hamer jelenleg neki adott erre felhatalmazást. Eszter úgy adja át a Tudományos Táblázatot, hogy egészen biztos nem maradnak kérdések, ill. a kérdésekre Dr. Hamer anyagai adják a válaszokat, nem pedig vélt találgatások és "saját felfedezések(?!?). Veszélyes például arra biztatni valakit, hogy az autista gyermekének feloldja a konfliktusát, mert az alternatíva lehet, hogy rosszabb!

Kelemenné Dévényi Julianna

Tudományos weboldal

german

Legújabb

blogbejegyzés

Sep 08, 2018

Helmut Pilhar élő adásai a facebookon

 

Kedves Germánosok!

Figyelmetekbe ajánlom Helmut Pilhart élő adásban a facebookon, ahol bár németül, de minden kérdésre választ kaphattok tőle.

Helmut Pilhar óriási tapasztalatot szerzett Dr. Hamer mellett. Életcélja, hogy minél több embernek át tudja adni ezt a csodálatos természettudományt. Mi is az a természettörvény? Például az a kijelentés, hogy mindenkinek van egy anyja és egy apja. Bármelyik soron következő eseten reprodukálható, prognosztizálható, összehasonlítható.

Read more
Aug 29, 2018

„Germános” gondolatok

Kezdetben vala az ige, vagyis a gondolat. Azt a gondolatot vajon ki sugallja nekünk? Létezik-e rajtunk „kívül” valami más, amit emberi ésszel fel nem foghatunk?

Tulajdonképpen hogy működik a gondolat – mi gondolkodunk vagy gondolkodnak helyettünk, vagyis gondolkodtatnak-e minket? Vajon az, amit teszünk, azt valóban mi tesszük-e?

Read more
Feb 10, 2016

Close